nieuws

Een-tweetje Interpolis en voetbalfans

Archief

Interpolis biedt supporters van Willem II en PSV korting op de zorgverzekering. Seizoen- en clubkaarthouders van deze voetbalclubs krijgen 7,5 % korting op de basispremie en 10 % korting op aanvullende verzekeringen.

Interpolis is al acht jaar hoofdsponsor van Willem II. Het aanbod voor PSV-supporters komt voort uit het partnerschap tussen Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de club uit de lichtstad.
“Fit en gezondheid spelen een belangrijke rol bij de selectie van Willem II. Maar Willem II vindt het ook belangrijk dat de supporters gezond zijn en blijven.” Deze tekst staat op de site van de club uit Tilburg. Op de website van PSV valt iets soortgelijks te lezen. Natuurlijk bevelen spelers en de beide trainers deze basisverzekering aan. De clubsites bevatten bovendien links naar een aanvraagmodule. De supporters kunnen hier een premieberekening maken of zich direct aanmelden.

Reageer op dit artikel