nieuws

Een koekje van eigen deeg

Archief

De medewerkers van SNS Property Finance, de vastgoedfinancier van SNS Reaal, konden er onmogelijk langs kijken: een spandoek van acht bij tien meter dat speciaal voor hen door buurman Avéro Achmea aan de parkeergarage in de Storkstraat in Leusden was opgehangen.

Het SNS-onderdeel zetelt sinds twee weken in dezelfde straat als Avéro. Om de nieuwe buren welkom te heten bedacht de Achmea-dochter een ludieke tekst, in de lijn van de reclamecampagne van Reaal.
“Aan de ene kant is het natuurlijk toevallig dat een onderdeel van een concurrent in ons oude pand komt. Voorheen zat onze afdeling Schade namelijk in dat gebouw”, zegt Arno Brons van de marketingafdeling van Avéro.
“Aan de andere kant zijn we in de verzekeringswereld ook natuurlijk gewoon collega’s. Met dit gegeven wilden we iets leuks doen. De collega’s van SNS zijn van harte welkom, maar we konden het niet laten om toch even met een knipoog onze autoverzekering te promoten”, lacht Brons.

Reageer op dit artikel