nieuws

Eén Gronings kantoor voor Geové RZG

Archief

Geové RZG laat volgend jaar een nieuw kantoor bouwen in de stad Groningen dat in 2004 zal worden betrokken.

De Groningse afdelingen van zorgverzekeraar Geové RZG, onderdeel van de Amicon Groep, zijn nu op vijf locaties in de stad Groningen gevestigd. Het gaat hier onder meer om het ziekenfonds, arbodienst Arbo Noord, en het reïntegratiebedrijf ProVé. Amicon blijft in Wageningen en de particuliere verzekeraar Geové blijft in Velp. Het nieuwe gebouw (15.000 m2) komt in het Europapark, dicht bij het nieuwe stadion van FC Groningen en een station. “Het gebouw moet architectonisch opvallend worden”. Een selectiecommissie waarin ook de OR is vertegenwoordigd, doet medio dit jaar een keus uit verscheidene ontwerpen”, zegt directeur Frits Steenhuisen. “De beschikbare grond is voldoende om in de toekomst nog te kunnen uitbouwen.”

Reageer op dit artikel