nieuws

ECH komt met nieuwe uitwisselingsmodule

Archief

Softwarebedrijf Infra Design en de stichting Elektronische Communicatie Hypotheken (ECH) hebben een generieke module ontwikkeld waarmee hypotheekverstrekkers de communicatie met notarissen zowel in passeer- als aflosprocessen geheel geautomatiseerd kunnen laten verlopen. Met de module kunnen geldgevers hun mid- en backofficesystemen zonder ingrijpende verbouwing koppelen aan ECH. De module wordt binnenkort in gebruik genomen bij Direktbank en MNF Bank.

De stichting ECH is een initiatief van de Koninklijke Notariële Broederschap. Inmiddels maken 490 notariskantoren gebruik van het ECH-netwerk. Met Rabobank worden sinds twee jaar alle stukken al digitaal uitgewisseld. Vorig jaar sloot ook CenE Bankiers zich aan.
 

Reageer op dit artikel