nieuws

EAG komt met ProfielPakket

Archief

De Eindhovense Assuradeuren Groep (EAG) introduceert een pakketpolis: het ‘ProfielPakket’.

Alle ProfielPolissen, die voorheen alleen op individuele basis gesloten konden worden (motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en ongevallen), kunnen in dit pakket worden opgenomen. Dat geldt ook voor een rechtsbijstandverzekering (Arag) en een reisverzekering (Elvia).
Het ProfielPakket werd geïntroduceerd tijdens de elfde Nieuw(s)jaarmarkt van BAE-Groep. Volgens directeur André Bastiaans van EAG Assuradeuren was de afgelopen jaren veel vraag naar een dergelijk pakket. “Door de ingebruikname van een nieuw automatiseringssysteem kunnen we nu aan die wens voldoen. Met het oude systeem was dat helaas niet mogelijk.”
De kortingsregeling ziet er als volgt uit: 5% bij 3 polissen, 7,5% bij 4 polissen en 10% bij 5 of meer polissen. Deze kortingen zijn van toepassing op alle producten in het pakket, inclusief de autoverzekering.
De ProfielPolissen die EAG sinds 2003 tegen ongewijzigd tarief voert, zijn een voortzetting van de oude Zwolsche Algemeene-polissen. Risicodragers zijn London, Reaal en Avéro Achmea.

Reageer op dit artikel