nieuws

E-tunity bouwt internet- applicatie voor intermediair

Archief

Het consultancybedrijf e-tunity in Zwolle ontwikkelt een interactieve website waarmee tussenpersonen worden ondersteund bij hun contacten met de klant.

De internetapplicatie is een elektronische weergave van de tussenpersonenadministratie ten behoeve van de klant. Deze wordt in staat gesteld om zijn verzekeringsportefeuille in te zien, polisbladen en -voorwaarden per verzekering te bekijken, een totaal premieoverzicht op te vragen en algemene wijzigingen door te geven aan de tussenpersoon.
Na toestemming van de tussenpersoon kan de klant bepaalde mutaties uitvoeren: het toevoegen of verwijderen van verzekerden of verzekerde objecten. De tussenpersoon geeft de toegangscodes uit voor de applicatie en voert in eerste instantie de polisnummers op die een verzekeringnemer via de site te zien krijgt.
Eén server
De applicatie is ontworpen om op één server meerdere tussenpersonen-websites te kunnen presenteren. De server gedraagt zich dan als een zogeheten Application Service Provider (ASP). Aan de hand van de gebruikersnaam en het wachtwoord van de klant bepaalt de applicatie de bijbehorende tussenpersoon en neemt diens vorm aan.
Op dit moment is de internet-applicatie alleen als prototype beschikbaar. Enig inzicht in de prijsstelling kon nog niet worden gegeven. Ook werd niet verteld welke tussenpersoon met deze internet-applicatie gaat werken.

Reageer op dit artikel