nieuws

E-studies Kluwer

Archief

Bij Kluwer loopt een serie opleidingen rond modules van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD). Twee modules daarvan zijn Beleggen A en Basisopleiding Financiële Dienstverlening. Het betreft e-studies, die volledig via de computer gevolgd kunnen worden.

De WFD-module Beleggen A is bestemd voor financieel adviseurs die in hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met beleggingsadvies en willen voldoen aan de eisen van de WFD. Zij kunnen na deelname een risicoprofiel voor hun klanten samenstellen en macro-economische ontwikkelingen vertalen in een klantadvies. Daarnaast wordt met de studie inzicht verkregen in de werking van beleggingsfondsen.
De Basisopleiding Financiële Dienstverlening is bedoeld voor medewerkers in de financiële wereld die door de invoering van de WFD moeten beschikken over voldoende basiskennis om hun werkzaamheden goed en gedegen uit te voeren. De opleiding bestaat uit twintig taken die een totaalbeeld geven van de werkzaamheden op het gebied van de financiële dienstverlening.
Meer informatie is te vinden op www.kluwer.nl/e-studies.

Reageer op dit artikel