nieuws

Dyslexie

Archief

De diagnose en behandeling van ernstige dyslexie komt vanaf 2009 in het basispakket. Deze toezegging deed minister Klink (VWS) aan de Tweede Kamer. Er moet nog wel een financiële dekking voor de maatregel komen vanuit het basispakket. Klink schat in dat de maatregel jaarlijks ongeveer _ 25 mln gaat kosten. Na twee jaar wordt de maatregel geëvalueerd.

Health Center
Zilveren Kruis Achmea, de Stichting Studenten Voorzieningen Rotterdam en de Erasmus Universiteit gaan samen een nieuw Health Center neerzetten op de campus Woudestein, waar studenten, medewerkers en bezoekers kunnen sporten. Het centrum moet halverwege 2010 klaar zijn en beslaat dan 900 m². De komende jaren wil de universiteit de relatie met Achmea op het gebied van verzekeren verder ontwikkelen. Achmea verzorgt al de zorgcollectiviteit voor de 3.000 medewerkers van de universiteit.
Animo
Tot dusver heeft al 52% van Infa’s bestaande AfinHyp-gebruikers gekozen om de licentie uit te breiden met de zogeheten adviesfunctionaliteit van AfinCenter. “Hierdoor is duidelijk zichtbaar dat de hypotheekadviesmarkt de aanbevelingen van de AFM serieus neemt”, stelt Infa. Daarom heeft het softwarebedrijf besloten om AfinHyp al standaard te voorzien van de adviesfunctionaliteit van AfinCenter.
Zwitserleven
Het softwarebedrijf Solverium heeft zijn financieel analyseprogramma Clareo uitgebreid met een koppeling naar de Zwitserleven offertesoftware. Solverium gaat binnenkort de software uitbreiden met de functionaliteit ‘Netto besteedbaar’ en een verbeterd hypotheekscenario.

Reageer op dit artikel