nieuws

Duvivier directeur bij Levob

Archief

Martin Duvivier, tot voor kort werkzaam bij UAP, is per 1 juni van dit jaar als directeur van de bedrijfseenheid Leven/Aov Particulier van Levob werkzaam. Hij volgt in deze functie Ineke Banus op, die sinds november 1995 zitting heeft in de raad van bestuur van Levob.

Duvivier begon zijn verzekeringsloopbaan bij Centraal Beheer na zijn studie op de Heao. “Misschien was de keuze voor de assurantie wel ingegeven door het feit dat mijn vader in de verzekeringsbranche werkzaam was”, zegt Duvivier. “Maar ik koos in de eerste plaats voor die betrekking omdat ik naast het werk een gedegen opleiding en trainingsprogramma kon volgen.” Na een onderbreking van 2 jaar bij Aegon keerde hij terug naar Centraal Beheer. Duvivier stapte na 10 jaar over naar UAP, waar hij 3 jaar leiding gaf aan het bedrijfsonderdeel employee benefits, waartoe de afdelingen Aov, accountmanagement, marketing pensioen en secretariaat behoren.
Onder de sector waarover Duvivier bij Levob leiding geeft, vallen ook de accountmanagers, Leven/Aov beheer, Twenteleven, Hypotheken, Produktbeheer, Fiscaal Juridische Zaken en Beleggingen. “De Leven/Aov particuliere-markt zal in de toekomst vooral worden bepaald door de samenwerking tussen intermediair en maatschappij op het gebied van marketing en informatisering.”, aldus Duvivier. Deze visie, waarin communicatie voorop staat, ligt in het verlengde van zijn oordeel over verzekeren in het algemeen: “Het aantrekkelijke van het assurantievak is dat het ‘produkt’ bij uitstek mensenwerk is. Kwaliteit in dit mensenwerk bewerkstelligen, dat is het mooiste van onze bedrijfstak.”

Reageer op dit artikel