nieuws

Dutch Insurance Network: meer omzet en deelnemers

Archief

Het gaat crescendo met Dutch Insurance Network (DIN), de organisatie die assurantiekantoren ondersteunt in hun bedrijfsvoering. Omzet en aantal deelnemers namen in 2000 toe met 13%, respectievelijk 21%. Verder wordt dit jaar een nieuwe poot, Dutch Insurance Technology, aan de groep toegevoegd.

De omzet van DIN steeg vorig jaar naar f 7,6 (6,7) mln. Het aantal medewerkers groeide naar 48 (40). De organisatie verhuist dit voorjaar naar een nieuw eigen pand (1.900 m2) aan de Luzernestraat in Nieuw-Vennep, zodat alle DIN-faciliteiten onder één dak komen.
communicatie, educatie en commercie, zodat zij hun aandacht meer kunnen richten op de vervulling van hun adviesfunctie. Het aantal deelnemers steeg vorig jaar naar 426 (351): het saldo van 128 nieuwe kantoren en het vertrek van 53 deelnemers als gevolg van fusie en overname. Een min of meer bestendige groep van 90 (94) assurantiekantoren heeft DIN’s Innova als huismerk geadopteerd en was vorig jaar goed voor een premie-omzet van f 3,4 (3) mln.
uitbrengt, realiseerde vorig jaar een omzet van f 330 (350) mln. “Een vermindering met 5%, maar ten opzichte van de veel sterker gedaalde markt een prima resultaat”, aldus DIN.
dat op fee-basis zijn diensten aanbiedt, verzorgde het afgelopen jaar voor elf verzekeraars, vijfhonderd tussenpersonen en 216 uitvaartondernemers diverse projecten, al dan niet via service-modules.
cursisten 25 opleidingen verdeeld over vierhonderd opleidingsdagen.

Reageer op dit artikel