nieuws

Dutch Insurance Group maakt pensioentoolkit

Archief

Dutch Insurance Facilities, onderdeel van de Dutch Insurance Group (Nieuw-Vennep), lanceert begin oktober een PensioenToolkit.

Het pakket omvat marketingmiddelen, informatiemateriaal en berekeningssoftware, die assurantietussenpersonen kunnen gebruiken bij pensioenadvies aan particuliere klanten. Leden (members) van Dutch Insurance Network ontvangen de PensioenToolkit gratis; derden betalen f 495 (incl. btw).
In de Toolkit zijn onder meer opgenomen:
een marketingdraaiboek ‘Pensioen 2001′; met (in print en op diskette) pensioeninformatie, DM-brieven, redactionele artikelen, belscript, website-pagina’s en advertenties.een full-colour nieuwsbrief ‘Pensioen 2001’ van vier pagina’s;een PensioenToets, die een indicatie geeft van een dreigend pensioentekort;een berekeningsprogramma, waarmee snel en nauwkeurig de beschikbare lijfrente-aftrekruimte (vanaf de tweede tranche) berekend kan worden.De software voor de lijfrenteruimte-berekening is ontwikkeld door het Nederlands Financieel Planbureau (Uithoorn), gespecialiseerd in financiële planning.

Reageer op dit artikel