nieuws

Dullemond ontwerpt set arbeidsvoorwaarden

Archief

Dullemond Bedrijfsadvies heeft speciaal voor assurantietussenpersonen een compleet pakket arbeidsvoorwaarden en regelingen ontwikkeld. Dit arbeidsvoorwaardenproduct kan worden uitgebreid met een abonnement waarmee de set actueel gehouden wordt. Het product is ontworpen in samenwerking met Marree en Dijxhoorn Advocaten (Amersfoort). Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.dullemond.nl

Het product bevat naast panklare teksten voor standaardzaken eveneens tekstvoorstellen op allerlei gebied, zoals het kopen van vakantiedagen, vergoeding van telefoon, internetgebruik, roken op het werk, discriminatie et cetera. Bij wijzingen in regelingen en dergelijke wordt men via een e-mail geattendeerd. De kosten voor het product bedragen eenmalig € 590, de jaarlijkse abonenmentskosten bedragen € 180. Deze worden voor het eerst begin 2006 in rekening gebracht. Aanmelden voor Pinksteren levert een korting op het eenmalige bedrag op. Men betaalt dan € 499.
 

Reageer op dit artikel