nieuws

Duizendste Trials

Archief

Aan het rijvaardigheidsprogramma Trials deed onlangs de duizendste Drentse deelnemer mee. Naast Drenthe en Limburg wordt de rijvaardigheidstraining, een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, nu ook in Friesland en Groningen aangeboden.

Vijf miljoen
De ANWB heeft een claim ingediend bij concurrent Route Mobiel van _ 5 mln. Naar het oordeel van de ANWB is dat de hoogte van de schade die Route Mobiel heeft veroorzaakt met zijn reclame-uitingen, waarin werd beweerd dat men sneller en goedkoper zou zijn dan de ANWB. De claim vloeit nog voort uit een gerechtelijke uitspraak van eind oktober.
Goede rijderskorting
Klaverblad Verzekeringen heeft de actieperiode voor de Goede Rijderskorting verlengd tot 1 juli volgend jaar. Deze korting van 15% voor het normale WA- en volledig cascotarief geldt voor verzekeringnemers/bestuurders die aantoonbaar vier of meer schadevrije jaren hebben.
Winside
Winterthur heeft het extranet Winside aangepast. Motor-, caravan- en pleziervaartuigverzekeringen maken voortaan deel uit van het Privé Pakket, tellen mee voor de pakketkorting en kunnen worden geadministreerd via Winside. Ook komt er een elektronisch tarievenboek ter vervanging van Wintof, de huidige offertesoftware.
No-claimbeschermer
De Eindhovense Assuradeuren Groep heeft voor de ProfielPolis ook een no-claimbeschermer geïntroduceerd. De premie is afhankelijk van de dekking op de autopolis waaraan de beschermer is gekoppeld en ligt tussen de _ 45 en _ 80 per jaar. Bestuurders onder de 24 jaar betalen 25% premietoeslag.
Hotline
AXA Art, dat zich toelegt op het verzekeren van kunst- en collectievoorwerpen en muziekinstrumenten, heeft de Hotline geïntroduceerd, een hulpcentrale die altijd bereikbaar is voor assistentie bij calamiteiten bij verzekerden. Ook zijn de voorwaarden van de ‘Classics’- en ‘Casa Arte’-polissen uitgebreid met de modules Bijstand voor het gebouw en Bijstand voor personen.
Overgang Allianz
Alle rechten en verplichtingen van Allianz Global Risks Rückversicherungs-Aktiengesellschaft, zo blijkt uit een bericht in de Staatscourant, zijn met ingang van 31 augustus 2006 overgegaan op fusiepartner Allianz Global Corporate & Specialty AG (voorheen Allianz Marine & AviationVersicherungs-Aktiengesellschaft.

Reageer op dit artikel