nieuws

Duizendste financiële planner in FFP-register

Archief

De Federatie Financiële Planners (FFP) heeft de duizendste financiële planner in de boeken geschreven.

In het zogeheten openbare FFP-register worden alle financiële planners die het certificaat van de beroepsorganisatie op zak hebben, genoteerd. Planners ontvangen een certificaat als zij geslaagd zijn voor het FFP-examen en minimaal twee jaar werkervaring hebben als financiële planner. Om het certificaat te behouden, moet de planner zijn kennis op peil houden, door middel van een systeem van permanente educatie.
Het volgende FFP-examen staat gepland voor 30 juni. Inschrijven kan tot 9 juni. Op de website van de federatie (www.ffp.nl) kan men een inschrijvingsformulier downloaden. De site biedt overigens ook informatie aan de consument. Zo kan men hier terecht voor de ‘tien meest gestelde vragen aan de financiële planner’. Via een zoeksysteem kan men een gecertificeerde planner in de buurt vinden.
De duizendste gecertificeerde planner, Ingrid Pauwels (links), wordt in de bloemetjes gezet door FFP-voorzitter Henk Koning en Elly Jonkman, voorzitter van de club van gecertificeerde planners VFFP.

Reageer op dit artikel