nieuws

Duitse verzekeraar lost onderverzekering op

Archief

Veel bedrijven staan er niet bij stil dat wanneer zij in de loop van het verzekeringsjaar nieuwe activiteiten opzetten, zij hiervoor een aanvullende verzekering nodig hebben

De consequentie hiervan is dat zij vaak onderverzekerd zijn. De Duitse verzekeraar DBV-Winterthur introduceert met haar nieuwe bedrijfsverzekering BOXprofi een voortijdige dekking. Wanneer een bedrijfseigenaar per 1 januari een verzekering sluit, geldt de dekking niet alleen voor de actuele inventaris, maar ook voor de activiteiten die er in de loop van het jaar bijkomen. Met BOXprofi kunnen bedrijven met maximaal tien medewerkers zelf hun dekking samenstellen. Hierbij hebben ze de keuze uit de zakelijke aansprakelijkheids-, glas- of brandverzekering. Wanneer meerdere polissen gesloten worden, ontvangt het bedrijf een gestaffelde korting. Het product is geschikt voor honderd bedrijfssoorten met zon vijfhonderd verschillende functies en daarmee 93% van de markt. Nieuw is verder de aanvullende dekking: bij onderverzekering kan een bedrijfseigenaar overstappen naar DBV-Winterthur en daar met 50% korting een aanvullende verzekering sluiten voor het risico dat bij de actuele verzekeraar niet is gedekt.

Reageer op dit artikel