nieuws

Duitse makelaars zien meer mogelijkheden op industriële markt

Archief

De makelaars in Duitsland die actief zijn op de markt voor industriële verzekeringen, zien de ontwikkelingen in dit segment vol vertrouwen tegemoet

Het feit dat de resultaten na jaren van verliezen door de intreding van de harde verzekeringsmarkt uit de rode cijfers zijn gekomen, is daar in belangrijke mate debet aan. Ook zijn er geluiden dat enkele verzekeraars die eerder de industriële verzekeringsmarkt hebben verlaten, vanwege winstmogelijkheden weer terug willen keren. Ook verwachten de makelaars op korte termijn een terugkeer naar een zachtere verzekeringsmarkt met bijbehorende lagere premies en verbeterde voorwaarden, al hebben veel verzekeraars aangegeven voorlopig niet te zullen zwichten voor de druk vanuit de markt.

Reageer op dit artikel