nieuws

Duitse concertkaarten te verzekeren

Archief

Het Duitse internetplatform van Ticket Online biedt al vanaf 2003 de Elvia Ticketverzekering

Vanaf nu kan deze polis ook via alle Duitse voorverkoopadressen en reisbureaus gesloten worden. Reisverzekeraar Elvia biedt hiermee de mogelijkheid tot het verzekeren van toegangskaarten voor het theater, musicals, sportevenementen en concerten. Belangrijk hierbij is dat de verzekering op de dag van aankoop van de kaartjes gesloten is. Een zevende van alle kaartjeskopers sluit deze polis. Al vanaf € 1,90 per toegangskaart kan de kaartjeskoper zich verzekeren tegen verschillende omstandigheden die het bezoek aan het evenement onmogelijk maken. Bij ziekte of verwondingen wordt de toegangsprijs inclusief voorverkoopkosten terugbetaald, zonder aftrek van eigen risico. Bij het niet kunnen bezoeken als gevolg van zwangerschap of door schade aan eigendom van de verzekerde, zoals een woningbrand, vergoedt Elvia de aankoopprijs.

Reageer op dit artikel