nieuws

Dubbele koopsom bij Tiel Utrecht en Amev

Archief

In navolging van direct-writer Centraal Beheer hebben de intermediairverzekeraars Amev en Tiel Utrecht een dubbele koopsompolis op de markt gebracht.

De polissen combineren een koopsomstorting voor het fiscale jaar 1999 (maximaal f 12.150) met een storting voor het fiscale jaar 2000 (maximaal f 12.358). Met het einde van de ‘ruime’ aftrekmogelijkheid van lijfrentepremies in zicht, gooien de verzekeraars kennelijk alle remmen los.
Centraal Beheer had vorige maand de primeur. Inmiddels is Amev gevolgd met de ABC Koopsom en Tiel Utrecht met het Dubbel Voordeel Plan. Het betreft bij beide een koopsomvariant op het spaarkasproduct (ABC Spaarplan respectievelijk Aktief Sparen).
Amev en Tiel Utrecht bieden allebei de mogelijkheid om de maximale premiestorting van f 24.508 voor te financieren. Daartoe wordt een koppeling gemaakt met een doorlopend krediet. Amev is vorige week met een radiocampagne gestart. Tiel Utrecht verstrekt deze week het intermediair een marktbewerkingspakket onder de noemer ‘Eet zalm dankzij Vermeend!’. Beide maatschappijen belonen het intermediair met de reguliere 7% afsluitprovisie.

Reageer op dit artikel