nieuws

Driekleur Verzekeringsgroep verwerft De Reus & Van Heemst

Archief

De Zeeuwse Driekleur Verzekeringsgroep (Zierikzee) neemt per 1 januari provinciegenoot De Reus & Van Heemst uit Koudekerke over. De combinatie zal circa 35 medewerkers tellen en volgend jaar goed zijn voor een geschatte omzet van _ 3,5 mln.

Volgens topman Gerry Huis in ’t Veld van Driekleur is de omzet met inbegrip van de volmachttekening. “Ons inkomen komt overigens voor het overgrote deel uit schadeverzekeringen, want wij hebben een beperkte hypotheekportefeuille”, aldus Huis in ’t Veld.
Driekleur is met vestigingen in Zierikzee, Middelburg en Terneuzen in geheel Zeeland actief, vooral op de zakelijke markt. De Reus & Van Heemst (Koudekerke) heeft vooral in Walcheren een belangrijke positie in de zakelijke markt. Op termijn zullen de kantoren van Middelburg en Koudekerke worden samengevoegd om vanuit één locatie de markt in Walcheren te gaan bedienen.
Eigenaren gaan elk hun weg
Gijs de Reus, de ene directeur-eigenaar van De Reus &Van Heemst zal aan de nieuwe organisatie verbonden blijven en daarbij het aanspreekpunt voor met name de Walcherse klanten zijn. Stefan van Heemst, eveneens eigenaar-directeur, geeft er om persoonlijke redenen de voorkeur aan op termijn het bedrijf te verlaten en zich te richten op andersoortige activiteiten.

Reageer op dit artikel