nieuws

Drie volmachten voor de Goudse

Archief

De Goudse heeft volmachten verleend aan Twenvo in Haaksbergen, Melching Assuradeuren in Drachten en het Centraal Nederlands Adviesbureau (CNA) in Den Haag.

De maatschappij heeft nu een kleine veertig schadevolmachten en tien verzuimvolmachten. Voor Geert Bouwmeester, die onlangs is benoemd tot directeur Volmachten van De Goudse, zijn dit de eerste drie overeenkomsten die onder zijn verantwoordelijkheid tot stand kwamen. “Ik verwacht dat het volmachtkanaal steeds belangrijker zal worden voor onze productie. Daarom zijn wij met een aantal mogelijk nieuwe partners aan het praten”, zegt hij.
Arnout Dijxhoorn (Volmachtbeheerder De Goudse), Erik Bijkerk (Accountmanager Volmachten), Henk Duthler (lid Directie Nederland De Goudse), Dick Warners (Directeur CNA ), Theo Pin (Volmachtbeheerder CNA ), Geert Bouwmeester en Michael van Romondt (adjunct- directeur CNA ).

Reageer op dit artikel