nieuws

Drie overnames door Boogaard

Archief

Boogaard Assurantiën (Haarlem) heeft weer drie overnames gedaan.

De eerste overname is Voshol Assurantiën in Amersfoort (_ 87.000 omzet en 600 relaties); ‘verkopend’ eigenaar Nico Voshol gaat voor Boogaard werken. De Huizenaar in Oss (_ 110.000 omzet en 2.000 relaties) sluit zich aan bij het kantoor dat Boogaard al had in die plaats.
Daarnaast gaat The Financials uit Haarlem (drie medewerkers) onder de naam van Boogaard werken vanuit een nieuwe locatie op de Grote Markt. “Het wordt een eigentijds inloopconcept waarbij op iedere verdieping een verschillende cultuur leeft, met in het souterrain een kleine bioscoop waar de klant wordt voorgelicht op hypotheekgebied,” aldus Marion Beringen van Boogaard.
Boogaard (provisieomzet _ 15 mln) nam de afgelopen twee jaar al vier kantoren over.

Reageer op dit artikel