nieuws

Drie onderlingen in grensstreek samen verder als Univé OverGelder

Archief

De leden van drie onderlingen in de Overijssels-Gelderse grensstreek hebben besloten tot een fusie. De Univé Varsseveld, Univé Grensstreek (Lievelde) en de onderlinge Neede en Omstreken gaan samen verder onder de naam Univé OverGelder.

De combinatie telt meer dan 29.000 relaties, van wie er circa 19.000 lid van de nieuwe onderlinge zijn. In het hoofdkantoor in Varsseveld en de kantoren in Haaksbergen, Groenlo en Zevenaar werken in totaal 45 personeelsleden.
Het balanstotaal is meer dan f 25 mln en over 1999 was de samengevoegde winst f 1,3 mln. De brandverzekeraar Univé OverGelder heeft een premie-inkomen van f 8,5 mln.
Algemeen directeur van OverGelder is Ben Nuininga (voorheen directeur ‘Varsseveld’) en directeur Commerciële Zaken is Frank Rauwers, die afkomstig is van ‘Grensstreek’.

Reageer op dit artikel