nieuws

Drie kantoren van De Hypotheker samen verder.

Archief

De vestigingen van De Hypotheker in Breda, Oosterhout en Dongen zijn samengegaan. De directie bestaat uit: Henk Rothengatter (54) en Gijs van Hooijdonk (37).

Rothengatter is al jarenlang actief voor De Hypotheker. Aanvankelijk als eigenaar van de vestiging Oosterhout, later ook als mede-eigenaar van de vestiging in Dongen. Binnen de franchiseorganisatie van De Hypotheker is hij ook lid van de franchiseraad.
Van Hooijdonk is al twaalf jaar werkzaam in de sector en werd in 2005 genomineerd voor de titel Hypotheekadviseur van het Jaar. Bovendien is hij gediplomeerd financieel planner. Hij begon twee jaar geleden bij De Hypotheker als medefranchisenemer van de vestiging in Dongen.
De drie bedrijven zijn volledig samengegaan om beter te kunnen inspelen op recente ontwikkelingen in de wetgeving en in de provisiesfeer.

Reageer op dit artikel