nieuws

Drie GAB Robins-mannen starten letselschadebureau

Archief

Marc Punt, Hein Michels en Leon Aalmans, allen afkomstig van expertisebureau GAB Robins Takkenberg, zijn op 1 september vanuit Roosendaal van start gegaan met letselschadebureau To The Point Expertise.

Oprichter en directeur is Marc Punt, voormalig directeur van de productgroep Personenschade van GAB Robins. In de voorbereidingsfase op de start van het bedrijf heeft hij zich voornamelijk beziggehouden met de ontwikkeling van een behandelplan, dat voldoet aan de doelstellingen van de Gedragscode Letselschade die door de overheid en het Verbond van Verzekeraars worden onderschreven.
Dat resulteerde in een online systeem waarop zowel de verzekeraar, het slachtoffer en de belangenbehartiger de voortgang van het dossier kunnen volgen. Zodra zij iets zien wat vragen oproept of stagnatie veroorzaakt, kunnen zij een groene knop op het beeldscherm indrukken, die direct persoonlijk contact legt met de behandelend schade-expert.

Reageer op dit artikel