nieuws

Drie Fondas-kantoren in nieuw pand Breda

Archief

Drie kantoren van Fondas, een onderdeel van ING Assurantiekantoren, zijn half januari 2007 verhuisd naar dit nieuwe pand aan de Ettensebaan in Breda. Het gaat om de voormalige kantoren in Etten-Leur, Goirle en Breda.

De Fondas-kantoren in Dongen, Gorinchem en Tilburg die deel uitmaken van dit cluster, blijven vanuit hun huidige pand werken.
De vestiging in Tilburg is het enige tijd geleden overgenomen kantoor van Romburg Assurantiën en fungeert binnen Fondas als bijkantoor. “Efficiënter werken door het bundelen van kennis”, is volgens het bedrijf de voornaamste reden van de verhuizing. Bij Fondas werken in totaal negentig mensen (80 fte), van wie er 67 in Breda werkzaam zijn. Postadres en telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Reageer op dit artikel