nieuws

Drie bestuursleden weg bij Assurantieclub Merwestreek

Archief

Voorzitter Hans Kramer, secretaris Piet van den Bos en bestuurslid Marco Speelmans hebben op de algemene ledenvergadering van afgelopen disndag afscheid genomen van het bestuur van de Assurantieclub Merwestreek.

“Hans Kramer zit al tien jaar in het bestuur en bovendien wil hij nu aan zijn gezondheid denken”, vertelt vice-voorzitter Jennifer Robart. Uitbreiding van werkzaamheden van zijn assurantiekantoor BO-ASS Financiële Dienstverlening was aanleiding voor Piet van den Bos om afscheid van het bestuur te nemen. Marco Speelmans heeft bij zijn werkgever een andere functie aanvaard en dat viel niet meer te combineren met zijn werk voor de assurantieclub.
Inmiddels hebben vier mensen zich kandidaat gesteld voor het bestuur. De heren Hans van Moorselaar, Paul van Esch, Gerrit de Leeuw en Nico Breur. Bij de afronding van dit nummer van AM was nog niet bekend wie de functie van voorzitter en secretaris op zich nemen.

Reageer op dit artikel