nieuws

Dreigement levert verzekerde Stad Rotterdam erg weinig op

Archief

De verzekerde die zich op 4 mei in de centrale hal van Stad Rotterdam in brand dreigde te steken in een poging de directie te spreken te krijgen, heeft met zijn dramatische optreden weinig bereikt. Behalve een heleboel publiciteit leverde het dreigement de garagehouder uit Schiedam slechts een kortstondig verblijf in het politiebureau op. “Het is ons beleid om niet in te gaan op dreigementen”, aldus directeur Jos Baeten. De Schiedamse garagehouder meent een brandschade-uitkering van enkele tonnen tegoed te hebben van zijn verzekeraar. Baeten zegt al geruime tijd in onderhandeling te zijn over de hoogte van de schade en aan wie de schade precies moet worden uitgekeerd, aangezien er beslag gelegd is op het betreffende pand. “Deze onderhandelingen zullen onverminderd worden voortgezet”, aldus Baeten.

De garagehouder met een fles benzine en aansteker in de hal van Stad Rotterdam aan het Weena.

Reageer op dit artikel