nieuws

Dorhout Mees vice-voorzitter bij Aon

Archief

Zoals al werd aangekondigd door Aon bij de overname van assurantiemakelaar Dorhout Mees Assurantiën is Focko Dorhout Mees (39) benoemd als vice-voorzitter van Aon Risico Management. Hij blijft tegelijkertijd als algemeen directeur verantwoordelijk voor het overgenomen Dorhout Mees Assurantiën.

Erwin Smit is benoemd als lid van de directie van Aon Risico Management. Hij is binnen de directie verantwoordelijk voor Global Accounts, Japanse Zaken, Financiële instellingen, Global Business Unit en Mergers & Acquisitions. Met deze benoemingen bestaat de directie van Aon Risico Management uit zes personen. Naast Dorhout Mees en Smit zijn dat directievoorzitter Lex Geerdes en de directieleden Marc van Nuland, René Mandos en Jorden de Boer.
 

Reageer op dit artikel