nieuws

Donaid.nl

Archief

Donaid.nl

Bezoekers van de site Donaid.nl, die een deel van de provisieopbrengsten aan het goede doel geeft, krijgen het basispakket van VGZ aangeboden met 3% korting en het aanvullende pakket met 7% korting.
Agis
De RSI-patiëntenvereniging heeft met Agis een collectieve overeenkomst gesloten voor de ziektekostenverzekering. Leden krijgen 5% korting op de aanvullende verzekering en een bijdrage van maxi aal _ 20 euro voor het lidmaatschap. Agis en de patiëntenvereniging gaan ook samenwerken op het gebied van preventie.
WGA-actie
Nationale-Nederlanden verlengt de actie met gratis inloopdekking bij het sluiten van een WGA-Hiaat verzekering (Wet Gedeeltelijke Arbeidsgeschikten) tot 1 maart. Voor nieuwe relaties is deze dekking een half jaar, voor bestaande relaties een jaar. NN stelt afgelopen weken vele duizenden polissen te hebben gesloten.
Careon
De Nederlandsche Bank heeft per 5 januari 2006 de vergunning ingetrokken van Careon voor het uitoefenen van het directe schadeverzekeringsbedrijf in de branches Ongevallen, Ziekte en Algemene Aansprakelijkheid.

Reageer op dit artikel