nieuws

Doelpunten tijdens WK kosten NN ‘vermogen’

Archief

Nationale-Nederlanden is gestart met het Oranje Doelvermogen, een beleggingsproduct waarbij men bij elk WK-doelpunt van het Nederlands elftal gratis een aandeel in het NN Nederland Plus Fonds krijgt.

Het Oranje Doelvermogen is een vereenvoudigde variant van het Planvermogen dat NN ruim een jaar geleden introduceerde. De oranje-variant is echter niet gekoppeld aan een levensverzekering. Na een een looptijd van vijf jaar wordt de opbrengst van het Oranje Doelvermogen – minus het ingelegde bedrag – belastingvrij uitgekeerd. De inleg is minimaal f 100 tot maximaal f 300 per maand. De WK-actie loopt tot 13 juni.
Nationale-Nederlanden brengt het Doelvermogen onder de aandacht van het intermediair met als strekking ‘Laat uw klanten 2x zo hard juichen tijdens het WK’. Tijdens het EK in ’96 en het WK in ’94 kwam de maatschappij eveneens met een consumptief krediet: de Oranje Lening.

Reageer op dit artikel