nieuws

D&O: Laat je niet gek maken door CyberTech en KPN

Archief

Adviesbureau D&O heeft gisteren in zijn WFT-nieuwsbrief gewaarschuwd voor bangmakerij door CyberTech en KPN in een mailing over een voicerecorder

Zij suggereren daarin namelijk dat het intermediair wettelijk verplicht zou zijn om alle in- en uitgaande gesprekken op te nemen. “In de mailing wordt verwezen naar de Wet op het Financieel Toezicht en nadrukkelijk naar de Autoriteit Financiële Markten als toezichthouder. De verwijzing is zodanig dat de indruk wordt gewekt als zou de AFM de aanschaf van een dergelijke voicerecorder als een verplichting zien, dan wel sterk aanbevelen.” D&O vindt het ongewenst om consumenten te gaan zien als toekomstige procespartij en deze klanten ook als zodanig te gaan behandelen.

Reageer op dit artikel