nieuws

Ditzo: woonhuis, inboedel en avp met ‘autokorting’

Archief

Internetverzekeraar Ditzo (Fortis) biedt naast een autoverzekering nu ook een woonhuis-, een inboedel- en een aansprakelijkheidsverzekering aan

Ook bij de nieuwe producten probeert Ditzo het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is onderverzekering niet mogelijk, wordt er direct gezorgd voor vervangende woonruimte/meubilair als dat nodig is, zijn spullen zonder extra premie ook buiten de deur (wereldwijd) verzekerd en is zakelijke inboedel meeverzekerd. Wie zelf kleine schades repareert, krijgt materialen, uren én een afhaalmaaltijd vergoed, ook voor iedereen die heeft meegeholpen. Voor de premie geldt: hoe meer schadevrije jaren op de autopolis (en die mag ook elders gesloten zijn) hoe meer voordeel.

Reageer op dit artikel