nieuws

Ditzo breidt assortiment uit

Archief

Internetverzekeraar Ditzo biedt naast een autoverzekering nu ook een woonhuis-, een inboedel- en een aansprakelijkheidsverzekering aan op de site.

Ook bij de nieuwe verzekeringen probeert Ditzo het volgens eigen zeggen de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is onderverzekering niet mogelijk en wordt er direct gezorgd voor vervangende woonruimte/meubilair als dat nodig is. Spullen zijn zonder extra premie ook buiten de deur (wereldwijd) verzekerd, zakelijke inboedel is meeverzekerd en wie zelf kleine schades repareert, krijgt materialen, uren én een afhaalmaaltijd vergoed, ook voor iedereen die heeft meegeholpen.
Voor de premie geldt: hoe meer schadevrije jaren op de autopolis (en die mag ook elders gesloten zijn) hoe meer voordeel. Per schadevrij jaar geeft Ditzo 1% premiekorting, met een maximum van 10%.

Reageer op dit artikel