nieuws

Discussieforum op letselsite NIS

Archief

Sinds 1 maart heeft het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) zijn eigen discussieforum op nisletsel.nl.

Fred Zwarts van het NIS presenteerde tijdens de afgelopen jaarvergadering niet alleen de nieuwe NIS-site, maar vooral het forum op de site. Dat forum is min of meer de opvolger van KenNIS, de ter ziele gegane schriftelijke uitgave van het NIS. Het was volgens Zwarts te moeilijk om die iedere keer met interessante informatie te vullen. Ondanks dat het NIS dat als een nederlaag beschouwt, bleef er de behoefte aan een platform waar de 300 leden meningen met elkaar kunnen delen.
Dat kan nu op nisletsel.nl. Het forum kent een openbaar gedeelte, en een afgesloten deel voor leden. Het NIS daagt iedereen uit stellingen te poneren. Naast discussie geeft het forum ook toegang tot publicaties en ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel