nieuws

Discussiebijeenkomst met Ter Veld over sociale onzekerheid

Archief

Discussiebijeenkomst met Ter Veld over sociale onzekerheid

De Haagse Assurantie Club houdt op 13 februari een discussiebijeenkomst. Mevrouw Elske ter Veld zal spreken over het thema “Sociale ONzekerheid?”. De lezing begint om 19.30 uur in de Pulchri Studio aan de Lange Voorhout 15 te Den Haag.
Stichting Salvage en de brandweer in Roosendaal
M.I.F. van Dam, werkzaam bij de Stichting Salvage, is door assurantieclub Het Markiezaat uitgenodigd een lezing te houden over het onderwerp Stichting Salvage en de brandweer. Deze lezing zal, heel toepasselijk, worden gehouden in de geheel gerenoveerde brandweerkazerne te Roosendaal, Laan van Brabant 16. De lezing begint om 16.00 uur.
Algemene ledenvergadering OBAS in Oostenrijkse sfeer
Op 14 februari houdt de Oost Brabantse Assurantie Studieclub haar 49e algemene ledenvergadering. Na de vergadering volgt een ontspanningsprogramma in Oostenrijkse sfeer met medewerking van het Window Bona ensemble. De avond wordt gehouden in De Collse Hoeve, Collse Hoefdijk 24 te Nuenen. Aanvang 19.30 uur.
Brede Herwaardering voltooid bij UPAC
G.J.B. Dietvorst, directeur fiscaal en juridisch adviesburo van Interpolis, houdt bij UPAC een lezing over de grootscheepse wetgevingsoperatie Brede Herwaardering die per 1 januari jl is voltooid. De lezing wordt gehouden in het Jaarbeurs Congrescentrum te Utrecht. Aanvang 19.45 uur.
HVC luncht met Pel van de Bavam-Pool
Het Haags Verzekerings Centrum organiseert voor haar leden een discussielunch. Mr W.L. Pel, secretaris van de Bavam-Pool zal een lezing houden over ‘De veranderingen in het claimgedrag gedurende de afgelopen 7 jaren’. Vanaf 12.00 uur bent u welkom in de Vermeerzaal vn het Nederlands Congresgebouw te Den Haag.
Jaarvergadering Veluwse Assurantie Club
De Veluwse Assurantie Club houdt op 17 februari haar jaarvergadering in restaurant De Wilde Pieters, Hoofdstraat 175 te Apeldoorn. Aansluitend bestaat de gelegenheid tot een gezellig samen zijn. Aanvang 20.00 uur.
Souperlezing Nijmac over Brede Herwaardering
Bij de Nijmeegse Assurantie Club geeft dr J.Th.L. Brouwer, partner van Coopers & Lybrand, een lezing met als onderwerp “Houdt het nu eindelijk op met die herwaardering?”. De lezing wordt gehouden tijdens een warme maaltijd in restaurant Valdin, van Peltlaan 4 te Nijmegen, van 17.00 uur tot ca 20.00 uur.
Financiële dienstverlening door de assurantietussenpersoon
E.H.M. Lichteveld, directeur van de Gulden Adviseursgroep, houdt bij LAC Noord een lezing met als thema: “Financiële dienstverlening door de assurantietussenpersoon m.b.t. hypotheken en verzekeringen”. De lezing wordt gehouden in Paviljoen Venlona, Hogeweg 10 te Venlo en begint om 14.30 uur.
Mr Kessels over het individuele ontslagrecht
De West Brabantse Assurantie Club heeft mr F.J.C. Kessels, Advocatenkantoor Kessels Hanssen ’t Sas uit Breda, uitgenodigd een lezing te houden over ‘Het individuele ontslagrecht: waar hebben we allemaal mee te maken?’. Hij zal het onderwerp in hoofdlijnen behandelen. Plaats: de bovenzaal van restaurant Bouvigne Het Paradijs, Bouvignelaan 3 te Breda. Aanvang 16.00 uur.
Kop van Noordholland bekijkt vloerbedekkingen van Forbo
Assurantieclub Kop van Noordholland organiseert een excursie naar de vloerbedekkingenfabriek Forbo te Krommenie. Na een inleiding met diapresentatie volgt een rondleiding over het bedrijf. De excursie duurt van 9.15 tot 12.45 uur ’s morgens. Informatie: 02270-22.11.
Jaarvergadering en pensioen voor tweeverdieners bij GAC
De Gooische Assurantieclub houdt op donderdag 23 februari haar jaarvergadering. Aansluitend wordt een lezing gehouden door drs S.P.D. Hoop van de Zwolsche Algemeene met als onderwerp: “Tweeverdieners… twee keer pensioen?” Men wordt om 19.30 uur verwacht in Motel De Witte Bergen te Eemnes.

Reageer op dit artikel