nieuws

Direktbank lanceert Clickrente

Archief

Direktbank introduceert morgen een nieuwe rentevariant: Clickrente. Dit product biedt volgens de Fortis-dochter zekerheid, terwijl wordt geprofiteerd van rentedalingen.

In eerste instantie geldt voor de klant het 1-jaars tarief. De klant kiest tevens direct al de renteperiode die gaat gelden bij een renteverhoging. Voor het passeren van de hypotheekakte worden alle rentedalingen doorgegeven. Bij een renteverhoging gaat de klant over op de gekozen rentevastperiode, waarbij het ‘oude’ tarief geldt. Wordt de rente vóór passeren niet vastgezet, dan gebeurt dat bij de eerstvolgende rentestijging na passeren van de hypotheekakte.
Tot 7 september geldt een introductiekorting van 0,1% op zowel het 1-jaars instaptarief als op het tarief van de gekozen rentevastperiode waar het tarief uiteindelijk op vastklikt.
 

Reageer op dit artikel