nieuws

Direktbank

Archief

Direktbank

Tussenpersonen die willen weten of hun post voor een hypotheekaanvraag binnengekomen is bij Direktbank, kunnen dit voortaan checken op het Direkt Status Overzicht op het servicenet van de bank. Ook is hier te zien welke stukken er nog nodig zijn.
LAC-cursus
De Limburgse Assurantieclub Zuid houdt voor leden een zesdaagse cursus Erkend Hypotheekadviseur. Docent is Jan Vromans (Dutch Insurance College). De lesdagen zijn op 15, 22 en 29 september, 13 en 20 oktober en 5 november. De kosten bedragen e 1.185 (excl. examengeld). Aanvang steeds om 10.00 uur, einde ca. 17.00 uur. Meer informatie en inschrijving: Marga Fraats, tel. 046-437.69.13, e-mail: marga@fraats.nl.
Zomeractie Aegon
Aegon geeft tot eind september 0,3% rentekorting op alle hypotheken met een rentevaste periode van vijf jaar. De zomeractie wordt ondersteund met een mailing aan alle tussenpersonen.
Jaarvergadering
Bij Kluwer is ‘Verzekering en bemiddeling’ verschenen, met de inleidingen op en het verslag van de jaarvergadering 2002 van de Vereniging van Verzekeringswetenschap. Het boekje (9013.016.35.9) kost in de boekhandel e 15.

Reageer op dit artikel