nieuws

Directiewisselingen bij Delta Lloyd

Archief

Bij Delta Lloyd heeft een aantal directieleden van plaats gewisseld. 

Henk Raué (54), directievoorzitter van Delta Lloyd Verzekeringen, volgt per 1 januari volgend jaar Freek van Leeuwen (59) op, die dan met penisoen gaat. Ohra-directievoorzitter Frank Blankers (48) volgt per 1 oktober Raué op. De plaats van Blankers bij de direct-writer wordt vanaf 1 september ingenomen door Frank Elion (46), nu directievoorzitter Marketing en Verkoop bij Delta Lloyd Verzekeringen. 
De directeurscarrousel wordt voortgezet door Jos Peeters (42), die de omgekeerde beweging maakt: hij gaat van Ohra, waar hij directeur Leven en Schade is, naar Delta Lloyd om de functie van Elion over te nemen. De 47-jarige Martin Duvivier vult per 1 september de plaats van Peeters in bij Ohra. Pierre de Rooij (38), nu al collega-directeur Zorg en Inkomen bij Ohra, neemt de taken van Duvivier over.

Reageer op dit artikel