nieuws

Directieteam Wagner & Partners verdubbeld

Archief

De directie van financieel adviesbureau Wagner & Partners wordt per 1 mei met drie personen uitgebreid. Met deze uitbreiding moet de verdere groei op de Nederlandse markt worden gewaarborgd.

Naast de algemeen directeuren Heinz Wagner (34) en Jos Nuijen (46) en financieel directeur Brian Vrijenhoek (34) treden tot de directie toe: Han van Wijk (zie kader), Johan Huyben en Hans Kraayeveld. Van Wijk (41), directeur bij Hypotrust, is de enige die nog niet bij Wagner & Partners werkzaam is.
Huyben (39) is nu regiomanager en wordt als commercieel directeur verantwoordelijk voor verkoop. Kraayeveld (38), nu nog manager vaktechnisch bureau, gaat zich als directeur productontwikkeling en vaktechnisch bureau bezighouden met productconcepten en opleidingen.
De nieuwe directie met v.l.n.r. Brian Vrijenhoek, Han van Wijk, Jos Nuijen, Heinz Wagner, Johan Huyben en Hans Kraaijeveld.

Reageer op dit artikel