nieuws

Directie TVM uitgebreid met Erik Schiphorst

Archief

Per 1 augustus is Erik Schiphorst (37) toegetreden tot de directie van de TVM-groep in Hoogeveen. Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor de portefeuille buitenland alsmede de dochterbedrijven TVM intermediair en de Schadetax-groep.

President-directeur Arjan Bos: “De benoeming van de heer Schiphorst past in de toekomstvisie van ons bedrijf. TVM is een maatschappij in ontwikkeling en wil zeer intensief inspelen op alle marktontwikkelingen op de zeer flexibele transportmarkt in binnen- en buitenland. De heer Schiphorst is met zijn ruime ervaring breed inzetbaar en heeft bovendien een uitstekend netwerk.”
De laatste jaren was Schiphorst algemeen directeur van Volvo Austria GmbH en bestuurslid in de Industrie Kammer Wien. 

Reageer op dit artikel