nieuws

Directie ‘Stad’ uitgebreid

Archief

ASR-dochter Stad Rotterdam Verzekeringen heeft de directie uitgebreid. Sinds kort hebben zowel het schade- als levenbedrijf er een directeur bij.

Bij het schadebedrijf werd Robert van Diepen (36) benoemd. Hij was laatstelijk als adjunct-directeur Leven en Hypotheken in dienst van Avéro, onderdeel van Achmea. Collega Jerphaas Campagne (33) werd eerder aangesteld als directeur Leven. Hij was voorheen werkzaam als directeur Specialisten bij Amev en daarvoor in diverse levenfuncties bij Nationale-Nederlanden.
De versterking van de directie was nodig sinds de benoeming van Jos Baeten tot directievoorzitter begin dit jaar. “Als voorzitter van de directie was ik ook nog statutair directeur van zowel het leven – als het schadebedrijf. Dat was te veel voor één lichaam. Bovendien zijn beide bedrijven groot genoeg om een eigen directeur te hebben”, aldus Baeten. Naast hem, Van Diepen en Campagne bestaat de statutaire directie verder uit Theo van Duijvenbode (Commercie en Marketing) en Jack Julicher (ASR Bank).
Robert van Diepen
Jerphaas Campagne

Reageer op dit artikel