nieuws

Directeur Miltenburg treedt vervroegd uit bij Praevenio

Archief

,,Toen ik hier binnenkwam zat de boekhouder nog te werken met pen en inkt

Onze klanten hadden papierfabrieken waar de stoommachines stonden te puffen”, zo blikt algemeen directeur ir A.S. Miltenburg (62) van Praevenio terug op zijn 34 jarige carrière bij de technische verzekeraar. ,,Het was vroeger allemaal spectaculairder. Als er een schade viel, dan kon je dat zien ook. Tegenwoordig, met al die electronica, is een schade nog nauwelijks zichtbaar. Maar het kost wel een vermogen om het weer te repareren.” Miltenburg zal per 1 januari 1995 gebruik maken van de mogelijkheid tot vervroegd uittreden. Wel zal hij als commissaris aan Praevenio verbonden blijven, onder andere omdat hij bij het bedrijf betrokken wil blijven en men zijn opgedane ervaringen niet verloren wil laten gaan. De afscheidsreceptie van Miltenburg wordt op 22 december gehouden.

Reageer op dit artikel