nieuws

Directeur Dolders weg bij Hooge Huys

Archief

Met ingang van 1 juni zal Arno Dolders zijn functies als directeur van Hooge Huys Schade en Reaal Schade neerleggen. Op dit moment zegt hij nog geen andere functie op het oog te hebben.

Dolders (45) – oorspronkelijk opgeleid tot kunsthistoricus – heeft sinds zijn aantreden in 1997 gewerkt aan de eenwording van het verzekeringsbedrijf binnen de SNS Reaal Groep. Het realiseren van de huidige structuur is voor hem gelijk de reden voor vertrek: “Het directeurschap Hooge Huys Schade blijft een wereldbaan, het is namelijk wél de tiende schadeverzekeraar van ons land. Maar met de nieuwe structuur zijn de verantwoordelijkheden deels een trapje hoger komen te liggen, op holdingniveau. Daarom pas ik niet goed meer bij de ontstane functie, en vandaar mijn vertrek”.
Voor zijn komst naar Hooge Huijs, werkte Dolders voor de belgische verzekeraar Corona (destijds een dochterbedrijf van HH), dat vlak voor zijn vertrek naar Hooge Huys werd verkocht. Voor die tijd werkte Dolders in de IT en lease-business (Mercedes-Benz Leasing).
Dolders wordt na zijn vertrek tijdelijk opgevolgd door de beroeps-interimmanager Pieter Paul Backhuijs, bepaald geen onbekende bij Hooge Huys.

Reageer op dit artikel