nieuws

Direct writer krijgt meeste waardering van lijfrenteklant

Archief

Volgens Independer zijn de direct writers onder de levensverzekeraars het meest klantvriendelijk. Dat blijkt uit onderzoek onder bijna 3.500 bezoekers van de site.

Tussen mei en december vroeg Independer bezoekers die lijfrentepolissen vergeleken naar hun ervaring met hun huidige levensverzekeraar. De drie maatschappijen die gemiddeld een 8 of hoger scoren, zijn direct writers: Loyalis, Ohra en Robein. Andere bovengemiddeld presterende verzekeraars zijn DBV en De Amersfoortse.
Drie grote intermediairverzekeraars eindigen onderaan in de ranglijst: Aegon (6,6), Nationale-Nederlanden (6,5) en Fortis ASR (6,2). De laatste scoort op het gebied van duidelijke informatie een 5,9. Rabobank en ABN Amro worden met respectievelijk een 6,8 en een 6,7 eveneens benedengemiddeld gewaardeerd.

Reageer op dit artikel