nieuws

DIN en Turien werken samen

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) en volmachtbedrijf Turien & Co gaan samenwerken. Eindklanten van de 500 aangesloten tussenpersonen bij DIN kunnen via diens website ziektekostenverzekeringen vergelijken en sluiten van Agis, Avéro Achmea, ONVZ en VGZ, waarvan Turien een volmacht bezit.

“Ons doel is onze achterban ondersteunen bij het nieuwe zorgstelsel”, zegt DIN-directeur Robin Baks. “Wij werken natuurlijk al samen met De Amersfoortse op het gebied van ziektekosten. Door de samenwerking met Turien & Co kunnen we nu ook via internet ziektekosten aanbieden. De eindklant van de tussenpersoon kan via diens website een ziektekostenverzekering bij een van de vier grote zorgverzekeraars sluiten. Direct online”, aldus Baks. 
“Voor ons was het in de selectieprocedure heel belangrijk dat de logistiek via internet kon lopen. Daarom zijn we bij Turien uitgekomen”, aldus Baks. Voor Turien & Co houdt de samenwerking vooral een verbreding van het distributiekanaal in.

Reageer op dit artikel