nieuws

Din Direct registreert honderdste licentiehouder

Archief

Assurantiekantoor Kuijs Reinder Kakes uit Noord-Holland is het honderdste kantoor dat zich heeft aangesloten bij Din Direct, een onderdeel van het Dutch Insurance Network (DIN) waarmee de assurantieadviseur zijn portefeuille kan beheren.

Kuijs Reinder Kakes heeft 110 medewerkers en 11 filialen in onder andere Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heerhugowaard, Purmerend, Uitgeest, Wormer en Zaandam. In Alkmaar is de assurantietak gevestigd met 5.000 (particuliere) relaties en zeven medewerkers.
“Via een goede CRM-omgeving kunnen wij een beter overzicht van de kansrijke segmenten krijgen en onze relaties beter in kaart brengen”, meldt een woordvoerder van het bedrijf.
Het kantoor wil met behulp van Din Direct klanten en relaties met gerichte marketingacties gaan benaderen en verwacht ook dat de klanten door de omvang van deze acties kunnen gaan profiteren van extra voordelen in de vorm van premiums.
met Martijn van Malsen en Martijn van Langen van Kuijs Reinders Kakes.

Reageer op dit artikel