nieuws

DIN breidt netwerk uit met De Amersfoortse

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) heeft voor zijn eigen netwerk van tweehonderd assurantiekantoren alweer een nieuwe partner gevonden, te weten De Amersfoortse.

De Amersfoortse gaat met name zorgen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en employee-benefits. Het verkoopkanaal van de maatschappij bestaat op dit moment uit 4.500 tussenpersonen.
Dutch Insurance Network startte in 1993 met als doel het ondersteunen (zowel bij marketing als in bedrijfsvoering) van assurantiekantoren. Vorig jaar boekte DIN (24 werknemers) een omzet van f 4,3 mln.
Met De Amersfoortse heeft DIN de derde partner van dit jaar binnengehaald. De Goudse en uitvaartverzekeraar Monuta werken sinds januari samen met het bedrijf van directeur Joep van den Eijkel.
Het DIN-netwerk telt nu zeven samenwerkende verzekeraars: De Amersfoortse (aov en employee-benefits), AVVL (uitvaart), Generali (leven en schade), De Goudse (schade), Monuta (uitvaart en zorg), Rijnmond (ziektekosten) en Zürich (leven). Verder heeft DIN voor het kantorennetwerk hypotheekarrangementen gesloten met onder meer Direktbank, Postbank, Hypotrust en Bouwfonds (zie ook het artikel over Innova elders in dit nummer).
Ten slotte verzorgt DIN een aantal diensten voor kantoren die samenwerken met Generali (90 kantoren), Eerste Hollandsche (50 kantoren) en Nieuwe Hollandse Lloyd (150 kantoren).

Reageer op dit artikel