nieuws

DIL-tarief

Archief

DIL-tarief

Fortis ASR heeft half december de tarieven voor direct ingaande (garantie)lijfrenten (DIL) verscherpt. Een maand eerder deed de maatschappij dat ook al.
Conservatrix
De 2.150 tussenpersonen die zijn aangesloten bij Van Kampen Groep kunnen zaken gaan doen met Conservatrix. Op www.vkg.com is voortaan informatie over de levensverzekeringen en offerteprogrammatuur van Conservatrix te vinden.
Site Avéro
Het bezoekersaantal van de internetsite van Avéro Achmea is in december richting 750.000 gegaan. In september lag dat aantal nog op 195.000. “Het bezoek steeg vooral dankzij de ziektekostenverzekering en het vallen van onze naam in consumentenprogramma’s”, zo meldt de verzekeraar.
Generali
De eerste collectieve polis van de Generali Levenslooplijn is gesloten door Financieel Advies Concept in Prinsenbeek.

Reageer op dit artikel