nieuws

Diks schaft autowebsite aan

Archief

Assurantiekantoor Diks (IJsselstein) heeft de website autoverzekering-online.nl en de bijbehorende verzekeringsportefeuille overgenomen van Moneypoint.

Het gaat om nog geen driehonderd polissen, op de bijna negenduizend autoverzekeringen die Diks al in portefeuille heeft. “De vindbaarheid op Google is goed”, zo geeft Marc Diks de voornaamste reden voor de aankoop. “Het is een mooie aanvulling op onze bedrijfsactiviteiten.”
Het twaalf medewerkers tellende Diks is gespecialiseerd in autoverzekeringen, vooral via internet. “Tot een jaar of vijftien geleden hadden we alleen regionale klanten”, zegt Diks. “Daarna zijn we meer landelijk gaan werven en de laatste acht vrijwel alleen maar via internet.” De polissen lopen bij Voogd & Voogd. Hij typeert de markt voor autoverzekeringen via internet als moeilijk “vanwege de grote concurrentie, bijvoorbeeld van gevestigde partijen als Ohra en FBTO.”
Moneypoint (Oosterhout) richt zich na de verkoop van autoverzekeringen-online.nl weer op de kernactiviteit hypotheken. Dat doet het Brabantse bedrijf onder meer via Hypotheekcoach.nl.

Reageer op dit artikel