nieuws

Digitale hulp voor acceptanten van bedrijfsrisico’s

Archief

Acceptanten van aansprakelijkheidsrisico’s voor bedrijven kunnen sinds kort bij de beoordeling van de aangeboden risico’s gebruik maken van een hulpmiddel op diskette.

Op het computerschijfje zijn gedetailleerde beschrijvingen van 325 verschillende bedrijfssoorten opgenomen.
Van een tiental bedrijfstakken zijn meer algemene beschrijvingen opgenomen. Die bedrijfstakken zijn: hout- en meubelindustrie, grafische industrie, bouwnijverheid, bouwmaterialen-/aardewerk-/glasindustrie, installatiebedrijven, agrarische industrie, textielindustrie, voedings- en genotmiddelenindustrie, metaalbedrijven, en de transportsector.
De acceptanten zullen regelmatig worden voorzien van een nieuwe diskette met daarop bijgewerkte en geactualiseerde bedrijfsbeschrijvingen.
De beschrijvingen zijn in opdracht van de afdeling Algemene Aansprakelijkheid van het Verbond van Verzekeraars samengesteld door de Technische Commissie Aansprakelijkheid, in nauwe samenwerking met het Verzekeraars Instituut voor Preventie.

Reageer op dit artikel